Zorggever

Concerned Zorg wil kwalitatieve goede ondersteuning bieden door een lange termijn relatie met de cliënt aan te gaan

Concerned Zorg is een dynamisch nieuw bedrijf dat aanvullende mantelzorg levert. Wij richten ons op mensen die langer zelfstandig thuis willen wonen en waar mantelzorgers om welke reden dan ook niet de gewenste ondersteuning kunnen bieden. Wij willen kwalitatieve goede ondersteuning bieden door een lange termijn relatie met de cliënt aan te gaan zodat er niet veel wisselende gezichten voor de cliënt hoeven te zorgen.

Jouw passie

Is het jouw passie om voor mensen te zorgen? Wil je weer tijd hebben om echt verbinding te maken met je cliënt in plaats van bezig te zijn met administratie en procedures? Heb jij ervaring in de ouderenzorg en wil je voor een of meerdere cliënten op lange termijn een rots in de branding zijn en de voorkomende zorg leveren of coördineren? Woon je in de omgeving Harderwijk, Ermelo, Putten of Zeewolde? Dan zij wij op zoek naar jou!

Wij zoeken medewerkers die met passie voor een oudere/chronisch zieke zorgen en hun welzijn voorop stellen. Communicatief zeer goed zijn en zoveel als mogelijk de regie bij de cliënt kan laten. Daarnaast kun je goed overleggen met de mantelzorgers en eventueel andere zorgaanbieders. Je bent initiatiefrijk en een aanpakker.

Heb je al een baan in de zorg maar wil je een paar uur meer werken? Neem gerust contact met ons op.

Concerned Zorg werkt op urenbasis. De uren die je werkt worden betaald. Wij vragen een hogere vergoeding aan de cliënten omdat wij kwaliteit leveren. En kwaliteit zit hem in de mensen die de zorg leveren. Wij willen onze mensen dan ook goed belonen. Verder bouw je ook vakantietoeslag op en krijg je een kilometervergoeding voor het woon-werk verkeer.

De cliënt staat voorop

Wij willen een organisatie zijn waar de zorg voor de cliënt voorop staat. Wij verwachten dat ook van onze medewerkers. Uit eigen onderzoek is gebleken dat de grootste ergernis van mensen die zorg ontvangen is dat er veel verschillende mensen over de vloer komen. Dat willen wij zoveel mogelijk voorkomen. Wij doen dat door een goede match te maken tussen cliënt en de verzorgende zodat er een lange termijn relatie kan ontstaan en een vertrouwensband zodat de cliënt zich veilig kan voelen in zijn/haar eigen omgeving.

Je bent flexibel in het inrichten van jouw uren. Dit doe je namelijk samen met jouw cliënt. Dit biedt bijvoorbeeld mogelijkheden voor mensen die voor hun schoolgaande kinderen zorgen, maar daarnaast ook willen werken.

Heb je interesse, dan zien wij je CV graag tegemoet en verheugen ons op een kennismakingsgesprek.

Samen

Je staat er nooit alleen voor bij Concerned Zorg. Je kunt voor overleg altijd je coördinator inschakelen of bij je collega’s terecht. Wij willen een organisatie zijn die het samen doet. Elkaar bevragen en van elkaar leren. Open en transparant. Naar elkaar toe, naar onze cliënten en naar hun mantelzorgers en onze samenwerkingspartners.

Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail.

Contact